Honing pannenkoeken

Ingrediënten:

  • 225 g witte bloem
  • 4 el. bakpoeder
  • ½ theelepel zout
  • 1 theelepel kristalsuiker
  • 2 eieren, geklopt
  • 25 g gesmolten boter
  • 300 ml melk
  • Boter koken
  • 150 g bosbessen
  • Ander fruit
  • Honing

Meng de bloem, het bakpoeder, de suiker en het zout in een kom.

Voeg eerst de gesmolten boter en de losgeklopte eieren toe. Voeg dan de melk toe en klop tot het licht en luchtig is.

Bak in een klontje boter pannenkoeken met een diameter van ongeveer 8 tot 10 cm. Zodra je luchtbellen ziet verschijnen en het beslag droog wordt, draai je de pannenkoek om en bak je hem nog 30 seconden.

Bak alle pannenkoeken op deze manier en serveer met bosbessen, ander fruit en honing.

Ontdek andere artikelen

Gebruik van cookies

Door verder te surfen op deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren en u diensten en aanbiedingen aan te bieden die zijn afgestemd op uw interesses. Deze cookies stellen ons in staat het publiek op de site te analyseren en u gepersonaliseerde inhoud aan te bieden. Klik hier voor meer informatie en om uw cookies te configureren.